ŽIVOT MOŽE BITI TAKO JEDNOSTAVAN!

Sa NIVEA MEN LIFE HACKS svakodnevnicu možete učiniti još jednostavnijom. Kažite zbogom tupim žiletima za brijanje, teglama koje je nemoguće otvoriti i naučite kako da oljuštite kuvano jaje za sekund.

LIFE HACK #01

Savršena linija brade

Ako niste precizno i ravnomerno obrijani, ni negovan izgled ništa Vam ne vredi. Zahvaljujući ovom jednostavnom savetu, to ubuduće više neće biti problem.


LIFE HACK #02

Oljušti kuvano jaje za sekund

Posle bavljenja sportom jaja su najidealniji način ishrane. A jaja mogu i brzo da se ljušte uz pomoć namirnice koju garantovano možete kupiti u svakom supermarketu. Priprema, pozor, sad!


LIFE HACK #03

Otvori bilo koju teglu u sekundi

Postoje dani kada i najokorelijeg muškarca porazi teglica. Ali tome je došao kraj, jer ćete svaku teglicu otvoriti ovim pametnim trikom.


LIFE HACK #04

Perfektna kamuflaža dragocenosti

Bez obzira da li ste na moru, jezeru ili u parku, ako želite opušteno uživanje treba dobro zaštiti svoje dragocenosti od lopova. Kako prazna NIVEA MEN boca može u tome da Vam pomogne saznaćete ovde.


LIFE HACK #05

Izbegnite znojave dlanove

Prvi stisak ruke je u najmanju ruku isto toliko važan kao prvi utisak. Svejedno da li je u pitanju prvi sastanak sa devojkom ili intervju za posao, sa ovim trikom potpuno opušteno gledajte na svaki prvi susret.


LIFE HACK #06

Čisto! Šišanje bez metle

Bez stresa i gubljenja vremena. Ko trimuje kosu, sa običnom plastičnom kesom može sebi da uštedi mnogo posla. Treba samo znati. Pogledajte kako se to radi!


LIFE HACK #07

Jednostavno oštrenje žileta

Ujutru Vam je jedino još ostalo da se obrijete na brzinu pa da krenete. I šta se desi: žilet je tup. Ostanite mirni, nemojte da paničite. Ovim jednostavnim trikom će Vaš žilet ponovo biti oštar, a Vi ponovo elegantni.


LIFE HACK #08

Popravite dosadno škripanje vrata

LIFE HACK #09

Održite pića rashlađenim duže na dan utakmice

LIFE HACK #10

Obrijte se dok gledate utakmicu

LIFE HACK #11

Negujte lice dok gledate utakmicu

LIFE HACK #12

Pojednostavite šrafljenje

LIFE HACK #13

Zakrpite probušenu loptu uz pomoć jajeta

LIFE HACK #14

Brz način da otvorite zapakovanu elektroniku

LIFE HACK #15

Otvorite bocu bez otvarača

LIFE HACK #16

Sačuvajte svežinu torte

LIFE HACK #17

Otvorite bocu uz pomoć šrafcigera

LIFE HACK #18

Kako da ne zaboravite nešto sledećeg jutra?

Ako ste od onih koji bi i glavu zaboravili ujutru, ovo je pravi trik za vas. Šta god vam treba ubacite u cipele. I nikada ništa više nećete zaboraviti. (Samo nemojte zaboraviti da ih izvučete pre nego što obujete cipele. Ključevi mogu da budu jako neugodni.)

LIFE HACK #19

Bez nereda bundeva za noć veštica

Nema ništa bolje od stare, dobre bundeve za Noć veštica u oktobru, ali prave totalni haos u kući. Ove godine, umesto da budete zatrpani neredom (zbog vaše bundeve), probajte balone. Jednostavno crtajte po njima i ubacite svetleći štapić unutra kako biste u kuhinji izbegli zločin na Noć veštica.