OBOGATITE NEGU SVEŽINOM

Osvežite kožu, a zatim joj pružite negu koju zaslužuje. Novi NIVEA MEN 2 u 1 Refresh & Care losion za posle brijanja štiti vašu kožu u svim avanturističkim poduhvatima – uključujući i skok bandžijem u vodu. Pogledajte reklamu i uverite se i sami.

SPREMITE SE ZA SKOK

Zanima vas kako izgleda skok bandžijem u hladnu vodu? Kliknite na sliku, prevucite je mišem i doživite skok u filmu od 360° koji sledi.

URADITE TO NA PRAVI NAČIN

Postoje različiti načini na koje možete koristiti losion za posle brijanja. Ne kažemo da je neki od njih pogrešan, već samo da su neki zabavniji od drugih.

Pogledajte video i otkrijte koji je najzabavniji način za upotrebu NIVEA MEN 2 u 1 Refresh & Care losiona za posle brijanja.

SAVRŠEN BALANS SVEŽINE I NEGE U JEDNOM PROIZVODU ZA POSLE BRIJANJA.

Lice muškarca treba da izdrži puno toga!

Sada vam novi NIVEA MEN 2 u 1 Refresh & Care losion za posle brijanja nudi savršeni balans između svežine za kojom žudite posle brijanja i nege koja je potrebna koži.

Za razliku od običnih losiona za posle brijanja, NIVEA MEN 2 u 1 losion sadrži 2 faze.  Plavu fazu čini losion okrepljujućeg mirisa sa mentolom koji hladi i osvežava kožu i pruža trenutni nalet svežine, a bela faza je negujući balsam sa aloe verom koji ne samo da umiruje i štiti kožu nakon brijanja, već je i hidrira kako bi bila negovana uz osećaj svežine.